شرکت بردنا گلوگاه

جهان 701 بردنا

معرفی شرکت 701 بردنا
شرکت 701 بردنا تولید کننده انواع لوازم خانگی شامل( انواع یخچال فریزر، انواع اجاق گاز، اجاق گاز صفحه ای، لباسشویی، هود، جاروبرقی و ... ) در ایران می باشد که در سال 1376 در استان مازندران – شهرستان گلوگاه به بهره برداری رسید.
این شرکت با هدف افزایش رضایت مشتریان اقدام به تولید کالا و لوازم خانگی نموده است و این کالاها را با قیمتی مناسب و با کیفیت به مشتریان خود ارائه می کند. از طرف دیگر وجود سرویس و خدمات پس از فروش رایگان به همراه ضمانت معتبر و خدمات پس از فروش گسترده این شرکت را به عنوان یک پیشگام در ارائه خدمات و سرویس های ویژه به مشتریان خود و به همگان معرفی نموده است.
لازم به ذکر است شرکت 701 بردنا در سال های 1386 و 1389 به عنوان کار آفرین برتر، سال 90-91 واحد نمونه شناخته شده است و همچنین دارای نشان استاندارد ملی ایران و گواهینامه استاندارد بین المللی Iso 9001:2000  در مدیریت کیفیت می باشد.

 

منشور اخلاقی شرکت 701 بردنا
1-احترام به شخصیت و کرامت انسانی و ارج نهادن به نظرات همکاران و ارباب رجوع
2-تلاش برای ارتقاء شئونات و حفظ ارزش ها و شعائر دینی
3-توجه عملی به اصل امر به معروف ونهی از منکر به منظور تهذیب اخلاقی فردی و اجتماعی
4-مسئولیت پذیری و وظیفه شناسی و تلاش برای انجام امور محوله به بهترین روش ممکن
5-شناخت و درک اهداف سازمانی و تلاش باری همنوایی و هماهنگی اهداف فردی با آن
6-انتقال تجربیات و دانش و ارائه اطلاعات لازم به همکاران در جهت پیشبرد اهداف سازمان
7-رازداری و امانت داری و حفظ مدارک و اطلاعات با انگیزه وفاداری به سازمان
8-تلاش برای ایجاد فضای صمیمانه جهت اعتماد متقابل بین کارکنان و پرهیز از هرگونه تهمت، غیبت و شایعه پراکنی
9-رعایت بهداشت فردی واجتماعی و پرهیز از هرگونه رفتار مغایر با سلامت و بهداشت روانی جمعی
10-رعایت نظم و انضباط فردی حفظ آراستگی، وقت شناسی و حضور به موقع در محل کار
11-استفاده صحیح و قانونی از اختیارات ورعایت دقیق مقررات و سلسله مراتب سازمانی

 

خط مشی شرکت بردنا
شرکت بردنا، در زمینه تولید انواع اجاق گاز و یخچال فریزر، با به کارگیری از دانش فنی مدرن در ساخت محصولات خود فعالیت می نماید، این سازمان از ابتدای تأسیس با درک این مفهوم که سازمان وابسته به مشتریان بوده، سعی نموده است که نیازهای حال و آینده مشتریان خود را تحلیل و فرآیندهای مورد نیاز، جهت دستیابی محصولی مورد پذیرش مشتریان را فراهم نماید، لذا، برآورده ساختن این انتظارات اهداف کیفی ذیل را مد نظر قرار داده است:
-    مطرح شدن در بازارهای داخلی کشور
-    بهبود کیفیت محصولات
-    رشد و ارتقاء علمی و فنی پرسنل
-    فرهنگ بهره وری و راندمان
مدیریت ارشد این سازمان با ایجاد محیطی مناسب، این واحد تولیدی را از نظر دقت و کیفیت محصولات در ردیف بهترین واحدهای تولیدی ایران قرار داده و استمرار فعالیت ها و تأمین مشخصات مورد نیاز محصولات و سایر نیازمندیهای تعریف شده را مستلزم رفتار، بر پایه اصول، ضوابط و روشهای اجرایی مشخص دانسته و اعتقاد دارند که اتکاء بر افراد حتی بهترین آنها نمی تواند استمرار فعالیت ها یا مشخصات تعریف شده را تضمین نماید. بنابراین استقرار کیفیت بر پایه استاندارد Iso 9001-2000  را دنبال نموده و نماینده مدیریت در سیستم را مسئول نظارت بر حسن اجراء و کنترل و ارائه گزارش به مدیریت تعیین نموده است.
نیل به این اهداف با همت و سرمایه گذاری فکری و عملی همکاران حاصل می شود. لذا لازم است هر یک از کارکنان این سازمان، خود را در برابر تأمین کیفیت محصولات، مسئول بداند و تمامی همکاران اعتقاد داشته باشند که به طور پویا برای افزایش سطح کیفیت عملکرد خود به منظور دستیابی به اهداف بیان شده عمل نمایند.
مدیریت این سازمان نیز خود را متعهد به برآورده ساختن نیازمندیها و بهبود مستمر اثر بخشی نظام مدیریت کیفیت می داند.

 

مشتری و جایگاه او در باور فرهنگی 701 بردنا
مشتری چیست؟
1-    در سازمان ما مشتری نخست یک انسان است:
باور فرهنگی شرکت 701 بردنا بر این اصل استوار است که انسانها از هر گروه با هر فرهنگ و نژاد، در مقام و منزلت یکسان بوده و احترامشان بر ما واجب است.
2-    سازمان ما برا این باور است که مشتری سرمایه شرکت است:
از آنجائیکه ما مشتری را بعنوان یکی از سرمایه های اصلی خود می دانیم، معتقدیم که ارائه خدمات شایسته به مستری ضامن حفظ و نگهداری و گسترش این سرمایه عظیم است و بر این اساس خدمت به مشتری را نه یک وظیفه بلکه افتخار می دانیم.
3-    سازمان ما براین باور است که مشتری شریک واقعی سازمان است:
افراد معمولاَ سرمایه خود را در مراکز و سازمانهای خوشنام و سودآور به جریان می اندازند، ما با پذیرش این اصل، بر این باوریم که مشتری با خرید خود بزرگ ترین و بهترین سرمایه گذار و شریک تجاری ما می باشد و متعهدانه می کوشیم سود این سرمایه گذاری را از طریق ارائه خدمات و کالای با کیفیت و تأمین هر گونه نیازمندیهای او برگردانده و برای رونق کارو کسب خود اعتماد این سرمایه گذار بزرگوار را به سازمان خود بیشتر کنیم و او را در استمرار بخشیدن به سرمایه گذاری بیشتر تشویق و ترغیب نمائیم.
4-    سازمان ما براین باور است که خواست مشتری نامحدود است:
ما با قبول این اصب کیفیت کالا و خدمات خود را بطور مستمر افزایش می دهیم بطوریکه همیشه فراتر از تفکر و انتظارات مشتری اندیشیده و عمل نماییم تا جوابگوی خواسته های نامحدود او باشیم.
5-    سازمان ما براین باور است که مشتری یک میهمان بزرگوار است:
معمولاَ میهمان ها نیاز به پذیرائی دارند و ایجاد مخارج، اما این میهمان بزرگوار با خرید خود ما را پذیرائی می نماید، پس باید به رسم میهمان نوازی ایرانیان از او استقبال شایسته بعمل آورده و فضای مطلوب رامهیا و سفره ای زیبا بگسترانیم.
6-    سازمان ما بر این باور است که مشتری همیشه بالاترین کیفیت و منطقی ترین قیمت را می خواهد:
ما با قبول این اصل بطور مستمر روشهای خدماتی و تولیدی خود را جهت بهبود اصلاح نموده و برای موفقیت در بازار رقابت و جلب رضایت مشتری همواره در تلاشیم تا ضمن حفظ کیفیت کارو خدمات خود از تحمیل هر گونه هزینه اضافی به مشتری جلوگیری نماییم.
7-    سازمان ما بر این باور است که مشتری یک قاضی عادل است:
با قبول این اصل ما بر این باوریم که مشتری سختگیرانه ولی عادلانه عملکرد ما را مورد قضاوت قرار می دهد و حکم او را در هر شرایطی حتی به قیمت محکومیت ما، به نفع خود می دانیم، چرا که با این قضاوت ما را به راه نوین در کارو کسب هدایت می نماید.
8-    سازمان ما بر این باور است که مشتری تعیین کننده خط مشی آینده سازمان است:
با قبول این اصل برای تحقق و بهره گیری از این امر عاشقانه و صمیمانه کلیه نظرات مشتری را دریافت و آن را ملاک برنامه ریزی و عملکرد خود در کلیه امور سازمانی قرار داده ایم.
9-    سازمان ما برا ین باور است که مشتری تعیین کننده سهم ما در بازار می باشد:
ما با قبول این اصل بر این باوریم که فقط از طریق تأمین رضایت مشتری می توانیم شهم بیشتری از بازار را بدست آوریم و رضایت او نیز درگروه عملکرد تک تک ما قرار دارد و برای تخقق این امر باید همه ما خدمت به او را نه بعنوان یک وظیفه بلکه به عنوان یک افتخار در سرلوحه اهدافمان قرار دهیم.
10-    سازمان ما بر این باور است که مشتری بزرگترین استاد و مشاور کارو کسب ما می باشد:
ما با قبول این اصل همواره در مکتب او در حال آموزش می باشیم و آنچه را که از این استاد بزرگوار می آموزیم برای رونق کار و کشب خود بکار می گیریم.

ویژگیها و رازهای موفقیت کارآفرینان
در خصوص کارآفرینان ویژگیهای زیادی بیان شده است. آنچه مسلم است، همه کارآفرینان در صفات فردی یکسان نیستند اما ویژگیهای عمومی در آنها وجود دارد که مورد توافق محققینی است که در مورد رفتار شناسی آنها مطالعاتی را انجام داده اند: برخی از این ویژگیها عبارتند از:
خود اتکایی: خود اتکایی، یکی از مهمترین خصوصیات کارآفرینان است. این نیرو بر کارآفرین در مبارزه با سختی ها کمک می کند. تمایل و علاقه: میل قوی به اجرا درآوردن و محقق کردن ایده ها و دستیابی به یک موفقیت حرفه ای بزرگترین انگیزه ای است که کارآفرینان را به خلق یک کار جدید وا می دارد. این انگیزه آنها را در راه کسب و کارو موفقیت یاری می کند.
نیاز به پیشرفت دائمی: آنها علاقه دارند که همه روزه به پیشرفتهای جدیدی دست پیدا کنند. عبارت دیگر یک نیاز دائمی در انجام دادن و به دست آوردن، آنها را وادار می کند که محصول یا خدمتی جدید ایجاد و ارائه کنند.
خوش بینی و مثبت اندیشی: کارآفرینان اغلب به کارو زندگی خود نگاه مثبت دارند. آنها کمتر تسلیم ناامیدی و شکست می شوند آنها در برخورد با مشکلات بدون آنها ذهن خود را مخدوش کنند مبارزه می کنند. آنها ذهن خود را از دام ناامیدی و بدبینی رها می کنند تا فکر و مغزشان برای خلق ایده های جدید، تصور موفقیتهای تازه و گسترش و توسعه کارشان، آزاد باشد.
شکیبایی و پشتکار: کارآفرینان با شکیبایی روزها و ساعتهای متمادی کار می کنند و وقتی موفقیت بر رویشان لبخند زد، مزد مقاومت و شکیبایی خود را می گیرند.  اغلب کارآفرینان پشتکار زیادی در به نتیجه رساندن ایده ها و عقاید و خواسته هایشان دارند، سخت کار می کنند و برنیل به موفقیت تمرکز می کنند. آنها می دانند که با صبر و پشتکار نتایج دلخواه به دست خواهد آمد.
مسئولیت پذیری و تعهد: کارآفرینان اغلب مسئولیت پذیر و سخت می کوشند. آنها نسبت به باورها و خواسته هایشان و همچنین کار و ایده های شغلی شان، احساس تعهد می کنند و بدیهی است که مسئولیت پذیری و تعهد، تلاش و سخت کوشی را به همراه می آورد.
بهره وری: اغلب کار آفرینان از وقت خود ودیگران و همچنین امکانات موجود بهترین و بیشترینم استفاده را می کنند.
ریسک ( خطر ) پذیری: کارآفرینان معمولاَ ریسک ناشی از شکست را می پذیرند و تحمل می کنند. این ریسک ممکن است از دست دادن بسیاری از چیزهایی باشد که مردم عادی در زندگی آنها را دارند.
شجاعت: شجاعت با تحمل ریسک متفاوت دارد. شجاعت یعنی داشتن دل انجام تغییرات و به نوعی بازی با سرنوشت خود، اما ریسک یعنی پرداخت هزینه شکست.
شکارچیان فرصتها: کارآفرینان به سادگی می توانند میان یک اتفاق بدون خاصیت و اتفاقی که در دل آن فرصت شکوفایی نهفته است تمایز قایل شوند و دومی را شکار کنند.
کنترل و تسلط بر خود: اغلب کارآفرینان بیشتر از آن که بتوانند محیط پیرامون خود راکنترل و مدیریت کنند، بررخود تسلط دارند. البته آثار جنبی آن نیز می تواند همان قدرت کنترل بر محیط باشد.
نگاه به هدف: آنها همواره به هدف نگاه می کنند و شب و روز فکرشان رسیدن به هدف می باشد. باید توجه داشت که تمرکز بر هدف برای بسیاری از مردم کار دشواری است. اغلب مرد به کاری که د ر حال انجام دادن آن هستند فکر می کنند نه به هدف.
تفکر سیستمی: کارافرینان اغلب دارای تفکر سیستمی هستند. آنها دنیا را به چشم یک سیستم یکپارچه می نگرند و به همین صورت نیز فکر می کنند. یک متفکر سیستماتیک از حد محیط و دنیا فراتر می رود تا بتواند آن را تغییر دهد و در هر چیزی معنایی جستجو می کند. تفکر سیستماتیک در حقیقت راز اصلی موفقیت کارآفرینان است.
ویژگی های دیگری نیز نظیر: خلاقیت و نوآوری، اینده نگری و دوراندیشی، اعتماد به نفس و خود باوری، آرمان گرایی، پیشگام بودن، واکنش سریع نسبت به تغییرات، استقلال طلبی، ثروت گرایی، اهل کار و عمل بودن را می توان بر ویژگیهای ذکر شده بالا افزود ( اگر چه موارد یاد شده به طور ضمنی بسیاری از این ویژگی ها راپوشش می دهند. )
و بالاخره اینکه تمامی کارآفرینان ( هر یک به نوعی ) از چنین ویژگیها و خصوصیاتی بر خوردارند و در اینکه از مردم عادی متمایز هستند، تردیدی نیست، چرا که نمونه های عینی آنها در بسیاری از جوامع وجود دارد ( چه کارآفرینهای اجتماعی و چه کارآفرین های اقتصادی ).
توصیه هایی به کارآفرینان جوان: چنانچه قبلاَ هم اشاره شد، کارآفرینی کی شغل نیست که فقط در بعد اقتصادی و آن هم در حوزه کسب و کار مطرح باشد، بلکه فراتر از آن یعنی یک سبک زندگی یا یک فرهنگ است که همواره همراه کارآفرین است. کارآفرینان با مهارتی که در تشخیص فرصتها و موقعیتها و ایجاد حرکت در جهت توسعه این موفقیتها دارند خود پیشگامان تغییر در اقتصاد و تحولات اجتماعی محصوب می شوند. آنها معمولاَ شجاعت انجام واکنشهای متفاوت از دیگران را در برابر رویدادها دارند بنابراین، این توصیه ها شاید تازگی چندانی برای آنها نداشته باشد اما برای جوانانی که مستعد کارآفرینی هستند می تواند حکم جرقه ای را داشته باشد.
1-    سازماندهی هدف: حتما مطمئن شودی که اهدافتان به خوبی سازماندهی شده باشد و باور داشته باشید که رسیدن به قله های موفقیت میسر نیست مگر با پذیرفتن خطر، عمیقاَ فکر کنید و به طور دقیق خواسته تان از زندگی را مشخص کنید و آنگاه به دنبالش بروید.
2-    به کار مورد علاقه تان بپردازید: موضوع مورد علاقه تان را انتخاب کنی و در آن زمینه کسب و کاری را راه بیندازید. ارزش این نکته را هنگامی متوجه خواهید شد که مرتباَ ابتکار به خرج می دهید، متوجه گذشت زمان نمی شوید و انتظار می کشید تا صبح شود و دوباره کار خود را دنبال کنید.
3-    صداقت و درستی را مبنای کار خود قرار دهید: صداقت بر همه چیز مقدم است. کسب شهرت برای یک کارآفرین ممکن است سالها طول بکشد، اما دقیقه ای کافی است تا این حسن شهرت را به تباهی بکشاند. آنچه می تواند شما را از دیگران متمایز کند، صداقت و درستی در کار و اعتماد مخاطبان ( مشتریان ) به شماست.
4-    ارزش کار گروهی و شماوره را از یاد نبرید: گروهی را برای همکاری تشکیل دهید که شما را در انجام وظایفتان که در آنها مهارت ندارید یاری دهند. بدیهی است که یک کارآفرین در ابتدا و به تنهایی همه منابع ضروری را در اختیار ندارد. پس برخورداری از یک شبکه غنی مشاورین و افرادی که در صورت بروز مشکلات یاری و رسان او باشند امری حیاتی است.
5-    طرح تجاری خود را بنویسید: حتی اگر صاحب یک کسب و کار کوچک باشید، باز هم به طرح تجاری (Business Plan)  نیاز دارید. طرحتان را بنویسید و نظر مشاوران را بپرسید. نوشتن طرح باعث می وشد که جزئیات روشن شود و به شما کمک می کند تا بتوانید نکات آن را بخوانید وبازبینی کنید و اگر لازم است برای تغییر آن آماده باشید.
6-    تأمین منابع مالی سرنوشت ساز است: فرض کنید که همه مخارج طرحتان از پیش بینی های شما گرانتر خواهد شد. در فرآیند بودجه بندی، قطعاَ برای مواردی که خارج از انتظارات شماست برنامه ریزی کنید. به علاوه هرگز از هزینه کردن هراس نداشته باشید. البته اگر باور دارید که بازدهی کارتان ریسک شما را تضمین می کند.
7-    بازار ویژه هدف را تا جایی که ممکن است محدود کنید: ممکن است تصور کنید که هر چه بیشتر مشتری جمع کنید بهتر است اما ممکن است هر چه بیشتر تلاش کنید که همه از شما خرید کنند امکان اینکه هیچکس به سمت شما نیاد هم وجود دارد بازار ویژه و کوچک خود را دقیقاَ تعریف کنید و هر چه می توانید محدودش کنید و فقط در همان حوزه کار کنید.
8-    به جایگاه خود پایبند باشید: زمانی می توانید در آمد خوبی داشته باشید که بر آنچه در توان شرکتتان است متمرکز شوید. البته این به معنی دنبال نکردن راههای دیگر جهت کسب و کارنیست.
9-    از ایده های مؤثر و کار آمدی استفاده کیند که منحصر به فرد باشد: از روشهای موجود و همگانی که همگان در پیش گرفته اند استفاده نکنید. به سراغ استعدادهای خود بروید و اینکه در چه کارهایی مهارت دارید و از چه چیزهایی خوشتان می آید.
10-    روابط قوی بر قرار کنید: بر قراری ارتباط کلید موفقیت است. عدم ارتباط با دیگران، عاملی است که شرکتها را از پا در می آورد. ممکن است در عین حالی در تصور می کنید مشتریان شما را درک می کنند اینطور نباشد. فرآیند ارتباط مستلزم اثبات درک متقابل شماو مشتریان است.
11-    همه کارها را خودتان انجام ندهید: کارآفرینان نوپا اغلب به خود می گویند اگر همه کارها را خود انجام دهم ارزانتر تمام می شود در خالی که اصلاَ اینطور نیست. مثلاَ اگر در حسابداری ماهر نیستید باید ( دو برابر زمانی ) یک حسابدار حرفه ای وقت صرف کنید. و از کارهای دیگر باز خواهید ماند.
12-    به خاطر داشته باشید که شما بهترین عنصر کشب و کارتان هستید: خود را بشناسید و فکر کنید که چه کسی هستید و در چه حوزه هایی سر آمدید. سپس از این یگانه گیها در بازاریابی تان استفاده کنید مشتریان می خواهند با شما به عنوان صاحب این شغل ارتباط بر قرار نمایند. از انجام این کار سر باز نزنید.
13-    به مشتری صرفاَ به عنوان یک منبع درآمد نگاه نکنید: این توصیه شاید سخت ترین نکته ای باشد که یک کارآفرین نوپا باید به آن توجه کند.
14-    در موفقیت مشتریانتان شریک شوید: پیوسته نیازهای مشتریان را در گوشه ذهنتان داشته باشید و به خاطر بسپارید که اگر در جهت کامیابی آنها حرکت کنید آنها نیز به شما در راه موفقیت کمک خواهند کرد. از هز دست که بدهید از همان دست می گیرید.
15-    از اهم اخبار تأثیر گذار بر مشتریان اطلاع پیدا کنید: برای اطمینان از بهترین نحوه عملکرد باید در جریان آخرین دادو ستدهای بازار قرار داشته باشید و طوری از آنها استفاده کنید که هم شما همواره عرضه کننده بهترین حدمات باشید و هم مشتری مطلوبترین خدمات را دریافت کند.
16-    یک لحظه هم بازاریابی را متوقف نکنید: توجه داشته باشید که هر شخصی می تواند یک مشتری احتمالی شما باشد. بی وقفه در جستجوی مشتریان تازه باشید و روابط خود را با مشتریان مستحکم کنید. سعی کنید مرتباَ در دسترس باشید تا به نامی آشنا بدل شوید.